Excellent indoor air every day

Enervent on yhtä kuin kunnianhimoinen asenne sisäilmaan. Tunnuslauseemme on Excellent indoor air every day – erinomaista sisäilmaa joka päivä. Silti haluamme saada aikaan enemmän. Kulttuuriimme kuuluu paitsi tinkimättömyys laadusta, myös kunnianhimoinen tavoite ratkaista yhteiskunnan sisäilmaongelmat – taata erinomaisen sisäilman sinulle, läheisillesi ja kaikille rakennustenkäyttäjille.

Runsaat 60 sisäilma-ammattilaistamme Suomessa sekä naapurimaissa kehittävät ratkaisuja, joilla parannamme elämisen laatua kaikissa ympäristöissä. Työllistämme lisäksi kumppaniverkostossamme satoja ammattilaisia.

Sisäilmateknologia on ollut leipälajimme jo vuodesta 1983. Siinä ajassa olemme nousseet monien rakentamisen ammattilaisten mielestä johtavaksi valmistajaksi. Jopa niin, että he hankkivat laitteitamme myös koteihinsa. Tehtaamme on toimittanut jo yli 80 000 asennettua laitetta Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Jälleenmyyjämme kattavat Euroopan päämarkkinat.

Enerventin päätoimipaikka on Porvoossa. Kuulumme suomalaiseen EM Groupiin.

Osaamme teknologian ja rakennukset

Enervent on kansanvälisesti arvostettu ilmanvaihtolaitebrändi. Olemme kehittäneet ja valmistaneet IV-laitteita Porvoossa jo vuodesta 1983. Teknologiamme keskittyy asuintalojen ja toimistojen vaatimaan suorituskykyluokkaan. Laitteiden kaikki tekijänoikeudet ovat Suomessa, joten niiden varaosien ja huollon saatavuus on hyvä.

Enervent tarjoaa huoltoa ja tuotetukea omille laitteilleen. Oman tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta huoltopalveluiden ja varaosien saatavuus on aina hyvä.

Asiakkaidemme kiinteistöt kattavat kaiken mahdollisen normaaleista asuintaloista toimistoihin,kouluihin, sairaaloihin ja varuskuntiin. Niiden ikä vaihtelee satavuotiaista upouusiin eli kaikki talotekniikan vuosirenkaat on nähty. Tähän ammattitaitoon perustuu kykymme kartoittaa rakennusten sisäilmaratkaisujen toimivuus.

Energiatehokkuus

Hyvän ilmanvaihdon tuntee siitä, että sisäilma on tasalaatuista ja terveellistä – riippumatta ulkosäästä tai sisäolosuhteista.

Rakennuksen ilmanvaihto perustuu paine-eroon, joka tuotetaan joko koneellisesti tai painovoimaisella ilmanvaihdolla lämpötilan ja tuulen avulla. Painovoimaisen ilmanvaihdon toiminta riippuu säästä, tuloilmaa ei puhdisteta ja lämpöä karkaa poistoilman mukana. Koneellinen ilmanvaihto ja ilmastointi takaa miellyttävän sisäilman.

Tulo- ja poistoilmanvaihdossa puhallamme tuloilmaa rakennukseen koneellisesti. Voimme suodattaa sekä lämmittää ja jäähdyttää ilmaa tehokkaasti, ja otamme lämmön talteen poistoilmasta. Lämmön talteenotto perustuu pyörivään lämmönsiirtimeen ja lämpöpumpputekniikkaan, joilla kaikki ylijäämä- ja hukkaenergia voidaan ottaa käyttöön.

Organisaatio

Johtoryhmä


Jukka Riekkinen
Toimitusjohtaja
040 518 0899
jukka.riekkinen@enervent.com

Tommi Falck
Tuotanto- ja kumppanuuspäällikkö
0400 230 738
tommi.falck@enervent.com

Sonja Häggmann
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
0400 230 742
sonja.haggman@enervent.com

 

 

 

Mikael Karlsson
Tuotekehityspäällikkö
0400 230 734
mikael.karlsson@enervent.com

Antero Hakkarainen
Talouspäällikkö
020 752 8864
antero.hakkarainen@enervent.com

Mika Holmström
Tarjooma- ja projektipäällikkö
0400 418 919
mika.holmstrom@enervent.com